Detaljer

Når arbejdet skal være professionelt

Byens Maler Aalborg v/ Peter Stenberg Jensen, manglede en ny og opdateret hjemmeside, hvor det ville være muligt for tidligere og nye kunder at skabe sig et overblik over de arbejdsopgaver og ydelser, som Peter og hans team hjælper med.

Byens Maler Aalborg udtaler selv, at "Nøgleordet hos Byens Maler er kvalitetsarbejde og god service til en korrekt pris. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken arbejdskraft eller materialer.", og på samme måde er det nye webdesign udviklet uden kompromiser og med fokus på målgruppen, således firmaet formår at ramme kunderne i øjenhøjde.

Et bredt udvalg af arbejdsopgaver

Byens Maler Aalborg varetager mange forskellige håndværksopgaver, inden for malerfaget. Om det er malerarbejde i forbindelse med flytning, indendørs arbejde, udendørs arbejde, spartling, tapetsering eller deslige, så er det opgaver som firmaet påtager sig og udfører i professionel kvalitet.

Webdesignet er udført i tæt samarbejde med firmaejer ved Byens Maler Aalborg Peter. Designet tager i første omgang udgangspunkt i nogle vitale funktioner, der skal skabe klarhed og overblik for nye og gamle kunder. Der er således lavet en side med viden om firmaet (“Om os)”, en side med diverse ydelser og en side med diverse referencer. Dernæst er siden bygget op om en tydelig og klar kommunikation overfor kunden, omkring at kunne komme i kontakt med firmaet og begynde arbejdsprocessen.

Klik på billederne herunder og se et udvalg af skærmbilleder fra siden.

Inspireret?

Eller kig videre i andre referencer, ved at bruge pilene herunder.